Library 圖書館

The title of the book is its name.書名就是書的標題。
The author of the book is the person who wrote it.書的作者就是寫這本書的人。
I like to read a book before I go to sleep.我喜歡睡前閱讀。
A library is a good place to do your homework or study because it is quiet.圖書館是讀書或做功課的好地方,因為很安靜。
Shh~ Be quiet. No talking in the library.噓… 在圖書館不能聊天。

Dialogue 1 +內容
Dialogue 2 +內容