路 :

road

A taxi travels on the road. 計程車在路上行駛。

主題: 海關 Customs

規劃為國際機場情境,預定設置海關檢查口、候機室、出入境等相關情境,提供學生可實際操作學習之場域。 情境提供約各15-20人學習活動之場域。 The custom scenario is where we learn the legal side of entering a country.

線上評量系統登入問題
H1N1防治與對策
中壢村相關影音檔

英語情境教室 - 主播室 Broadcast Center

主播室 Broadcast Center

藉由協助學生扮演主播並進行播報,使學生了解電視節目的錄製與播放過程。
To facilitate students to anchor and present reports on a television style magazine program. The students will understand how a television program is produced, recorded and broadcast.

英語情境教室 - 機艙 Airplane

機艙 Airplane

另規劃機艙,學習搭乘飛機之各項禮儀。
情境提供約各15-20人學習活動之場域。
The airplane scenario provides an opportunity for students to learn the procedures of getting on board in a simulated aircraft cabin.

英語情境教室 - 海關 Customs

海關 Customs

情境提供約各15-20人學習活動之場域。

英語情境教室 - 健檢中心 Health Center

健檢中心 Health Center

規劃為健康醫療中心,含掛號處、批價處、領藥處、診療室、等候區及健檢處。
預定提供15-20人學習活動之場域。
以實境了解醫療設施及醫療程序體驗全英語的生活。

Experience a real-life health check; understand the steps and ways to lead a healthy life.

英語情境教室 - 飯店 Hotel

飯店 Hotel

飯店情境設置優美大廳,學習國外旅行住宿所須之用語。
Practice how to check in and out of a hotel in an elegant hotel lobby.

英語情境教室 - 廚房 Kitchen

廚房 Kitchen

設置歐美式居家廚房、餐廳、浴室等。製作居家裝飾及點心飲料,提供學生置身英語家庭的互動學習環境。
Come visit our kitchen! You can make a delicious sandwich for yourself.

英語情境教室 - 客廳 Living Room

客廳 Living Room

設置溫馨的歐美式居家客廳、庭院與起居室等。 營造生活化的歐美式居家生活情境進行實作教學。

Get a feel of a cozy western style living room in an English-speaking environment.

英語情境教室 - 餐廳 Restaurant

餐廳 Restaurant

西餐廳情境為西式用餐禮儀教學館,由外籍老師示範正確 西餐禮儀。
營造歐美住、食的學習情境,透過課程,提供學生置身全英語的環境體驗。

Learn to order meals and follow the correct dining etiquette in the T.I.E.V. restaurant.

英語情境教室 - 實驗室 Science Lab

實驗室 Science Lab

帶領學生使用科學方法進行實驗,並進一步強化科學相關英語會話。

Wanna become a scientist?? Let\\\'s experiment and discover the world.

英語情境教室 - 超級市場 Supermarket

超級市場 Supermarket

歐美式購物商城,含生鮮蔬果、休閒食品等。
營造生活化的英語賣場購物情境,提供學生購買物品的互動學習環境

An authentic supermarket, selling fruit, vegetables and many kinds of bread, provides an interactive learning environment for students.